Spring naar content

Cloud Platform Engineer

Als Cloud Platform Engineer zet je nieuwe cloud omgevingen op bij onze klanten of verbetert de bestaande platforms. Je werkt bij the/experts altijd aan complexe technische vraagstukken. Daarnaast heb jij impact op de ontwikkeling van de cloud expertise binnen onze organisatie.

Jouw dagen zijn gevuld met zaken zoals het maken van een cloud-architectuur, het inspringen op incidenten of het oplossen van security issues. De ontwikkelaars zijn hierbij jouw eindklant, als gebruikers van het platform. Met jouw cloud expertise zorg je ervoor dat zij zorgeloos en snel hun code kunnen uitrollen. Verder op je agenda:

  • Het opzetten en continu verbeteren van het platform op het gebied van security, beheer en performance
  • Je werkt samen met disciplines als QA, Frontend, Backend, Security etc. aan de beste oplossing
  • Je innoveert en komt met ‘cutting-edge’ tools en technieken

In ons team van Cloud Platform Engineers hebben we allemaal een net iets andere achtergrond: Linux, Devops, programmeren, Product Owner etc. Wie je ook bent, wij hebben projecten waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Onze klanten zijn de modernere organisaties waar innovatie cruciaal is en waar je werkt aan kritische systemen in een cloud omgeving en waar DevOps centraal staat.

Check onze klantverhalen voor meer informatie over onze opdrachten.

“Onze klanten zien ons als experts in het vak. Onze mening of oplossing telt maximaal mee.”

Meet the expert

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

"*" geeft vereiste velden aan