Spring naar content

Full stack Expert

Wie ben jij?

Jij deelt onze passie in full stack engineering en hebt de ambitie om als expert in the lead te acteren. Java en Open source kent geen geheimen voor jou. Zowel op frontend als backend voel jij je voldoende thuis. Kennisdeling vind je belangrijk, niet alleen met je collega’s, maar ook met je klanten. Je vindt het fijn het roer in eigen hand te hebben en zelf de regie te hebben over welke projecten je aanneemt en hoe je carrière verder zal verlopen.

Wie zijn wij?

the/experts is onderscheidend en technisch leider in Software Craftsmanship waarmee we zorgen voor snel, kwalitatief hoog en maximaal resultaat. the/experts richt zich op relaties die geloven en behoefte hebben aan kwalitatief hoge software oplossingen. Ons technisch leiderschap is onder meer samen te vatten in onze Projectaanpak, Software Craftsmanship, Performance/Analytics en Cloud Native software realisaties.

Onze Software craftsmen en -women lossen het op. Wij zijn als het ware de special forces binnen java engineering. Onze cultuur is op veel punten te vergelijken met die van de special forces en daarom hebben wij ook een speciale samenwerking met Threefront om elementen als kameraadschap en craftsmanship nog verder in onze manier van werken te integreren.

Het unieke van the/experts. is, dat jij – net zoals bij de special forces – expert bent en verder blijft ontwikkelen. Binnen the/experts bestaat geen hiërarchie, je doet het samen als kameraden. Om een expert te zijn, is het belangrijk dat jij blijft leren en jouw collega’s weer van jou kunnen leren.

daarom besteden we samen 20% van onze tijd aan R&D en organiseren we vele kennissessies met en voor elkaar.

Wat bieden wij jou?

the/experts zorgt ervoor dat alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zodanig goed in orde zijn, dat jij je ook echt als expert kunt ontwikkelen en jij je over deze randvoorwaarden geen zorgen hoeft te maken.

Wat the/experts echt uniek maakt, is onze craftsmanship cultuur én de mogelijkheid dat je 20% van je tijd mag besteden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Bij the/experts sta jij echt als software craftsman/ craftswoman centraal; niet het bestuur, sales of andere stafafdelingen. Dat maakt het werken bij the/experts zo interessant; het voelt als het runnen van een eigen onderneming, maar dan in een team met andere experts; die elkaar en de klant elke dag weer een stukje beter maken. Bij the/experts werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken. 

Word onderdeel van ons groeiende team!

Interesse?
Dan ontvangen we graag je CV via het e-mailadres recruitment@the-experts.nl
Een motivatiebrief hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd!