Spring naar content

Full Stack Engineer

Wij zijn op zoek naar een gedreven Full Stack Engineer, die met ons op avontuur gaat en iconische software van de toekomst bouwt. Je sluit je aan bij the/experts als je mee wilt pionieren in baanbrekende klantvragen, grensverleggende software oplossingen, collega’s die kameraden worden en een superieure techstack. Jouw agenda kan er als volgt uitzien:

  • Als Full Stack Developer stuur jij op innovatieve software-oplossingen voor onze klanten zodat zij hun business doelen kunnen bereiken
  • Je werkt samen met een dynamisch agile team van experts om applicaties en systemen te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren
  • Je hebt een belangrijke bijdrage aan de sprints en refinements bij de klant
    Jij verbindt front -en backend en komt zo tot het beste resultaat
  • Je gebruikt cutting-edge technologieën en frameworks om software naar een hoog niveau te tillen
  • Je bepaalt zelf hoe je je werk indeelt, uiteraard in goed overleg met de klant

We staan open voor jouw ambitie en we hebben diverse projecten waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Onze klanten zijn de modernere organisaties waar innovatie cruciaal is en waar je werkt aan kritische systemen in een cloud omgeving met een centrale rol voor devops. Check onze klantverhalen voor meer informatie over onze opdrachten.

“Ons advies telt altijd in klantbeslissingen, we verdienen echt de naam the/experts”

Meet the expert

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

"*" geeft vereiste velden aan