Spring naar content

Junior Software Developer

Ben jij klaar voor een iconische reis als Junior Software Developer? En nog geen werkervaring in de IT? Sluit je dan aan bij onze tech-experts. Samen zetten we de digitale wereld op zijn kop met innovatieve ideeën en magische coding skills.

Bij the/experts word je binnen no-time een IT-expert door uitdagende software ontwikkelprojecten bij klanten te doen en tegelijk deel te nemen aan ons Expert programma. Je leert in de praktijk en werkt samen met collega experts aan full stack, frontend of backend projecten. Jij brengt mee: drive, energie én een ongeremde nieuwsgierigheid naar software development. Wij helpen je bij het kiezen van passende opdrachten en klanten.

Als Junior Software Developer heb je dus meteen impact. Want, de meest innovatieve software en klant vraagstukken staan voor je klaar, zoals:

  • Een project voor een bekende concertpromotor waar een accreditatiesysteem voor alle leveranciers af moest zijn vlak voor Pinkpop.
  • Of, we hebben een klant in de haven, waar we software ontwikkelen voor het innen van zeehaven gelden. Een cruciale applicatie voor deze haven.
  • Je kunt ook op een project aan de slag bij een bekend A-klasse automerk waar een state-of-the-art platform gebouwd wordt, dat alle aspecten van business mobility ondersteunt.

Op DevFriday werk je aan het Expert programma of aan andere skills, zoals het behalen van AWS- of Azure-certificaten, het opdoen van kennis over machine learning of het schrijven van een blog.

“Het is bij ons niet corporate, maar informeel en je hebt veel vrijheid. Zo kun je zelf initiatieven ontwikkelen en impact hebben op je werk én op de organisatie.”

Meet the expert

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

"*" geeft vereiste velden aan