Spring naar content

Hackathon 2023

Bij the/experts geloven we dat innovatie de sleutel is tot succes in de snel evoluerende wereld van technologie. Daarom zijn we verheugd om jaarlijks onze collega’s samen te brengen voor een inspirerend evenement – onze hackathon.

Een hackathon is niet zomaar een evenement; het is een unieke gelegenheid waarbij creatieve geesten en technische vaardigheden samenkomen om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Het is een viering van teamwork, leren en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen.

Waarom is de hackathon zo belangrijk voor the/experts?

  • Het stimuleert een cultuur van samenwerking en verbondenheid binnen ons bedrijf. Door onze collega’s samen te brengen, kunnen we gebruikmaken van hun diverse ervaringen en perspectieven. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar ook de uitwisseling van kennis en ideeën die verder reiken dan de dagelijkse werkzaamheden.
  • De hackathon biedt een speelveld voor innovatie en experimenteren. In een competitieve maar ondersteunende omgeving moedigen we onze deelnemers aan om risico’s te nemen en nieuwe ideeën uit te proberen. Het is een kans om te experimenteren met opkomende technologieën, te verkennen wat mogelijk is en oplossingen te bedenken die ons bedrijf en onze klanten vooruit helpen.
  • Bovendien biedt de hackathon een platform voor professionele groei en ontwikkeling. Het stelt onze teamleden in staat om hun vaardigheden verder te ontwikkelen, nieuwe technologieën te verkennen en hun expertise te delen met anderen. Het is een intensieve leerervaring waarbij deelnemers uitgedaagd worden om buiten hun comfortzone te treden en nieuwe vaardigheden aan te leren.
  • De hackathon bevordert de teamgeest en het gevoel van trots. Het is een gelegenheid waar we onze successen vieren, maar ook waar we samenwerken om obstakels te overwinnen en uitdagende doelen te bereiken. Het creëert een positieve en energieke sfeer die ons bedrijf versterkt en ons motiveert om nog beter te presteren.

Wil je meer weten, stuur ons een bericht of meld je aan!

Aanmeldformulier event

Naam(Vereist)