Spring naar content
Full Stack Expertise

Onze experts bieden nieuwe perspectieven

img

The things we do

Samen koploper door innovatie

Kennis en ervaring zorgen voor direct toepasbare software oplossingen met maximale waarde.

Bij the/experts wordt veel tijd besteed aan innovatie, gefaciliteerd door de organisatie en toegepast bij onze relaties. Expert zijn en blijven is een keuze. Een keuze die toegewijde consultants eist en die zorgt voor het toepassen van de door ons bewezen technieken en oplossingen van morgen.

De the/experts is onderscheidend in het leveren van op maat gemaakte Java Full Stack oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons ervaren team van ontwikkelaars staat garant voor een complete end-to-end ontwikkeling, waarbij we de kracht van Java combineren met cutting-edge technologieën om uw digitale visie tot leven te brengen.

Onze diensten

Innovatie doen we als consultants en als projectteam samen met onze relaties, zodat we continu samen ontwikkelen. the/experts heeft een flexibel Software Delivery model waarmee altijd snel kennis en ervaring beschikbaar is. De mogelijkheden variëren van individuele kennisoverdracht tot het alloceren van een compleet gedistribueerd software realisatie team.

  • Volledige Cyclus van Software Development: Van concept tot implementatie, wij zorgen voor de gehele levenscyclus van uw project. Onze benadering omvat zowel front-end als back-end ontwikkeling, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste Java-frameworks voor optimale prestaties.
  • Innovatieve Technologiestapeling: Wij omarmen vooruitstrevende technologieën om uw applicaties te transformeren. Onze innovatieve stapeling omvat niet alleen Java, maar ook moderne frameworks en tools die garant staan voor schaalbaarheid, flexibiliteit en concurrentievoordeel.
  • User Experience: Bij the/experts streven we naar meer dan alleen functionaliteit. We leggen de nadruk op gebruikerservaring (UX) en ontwerpen interfaces die niet alleen intuïtief zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor uw gebruikers betrokken en tevreden blijven.
  • Agile Development: We omarmen de agile ontwikkelingsmethodologie voor snelle iteraties en flexibele aanpassingen. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op veranderende behoeften en u een product te bieden dat voortdurend evolueert met uw bedrijf.
  • Beveiligingsgericht: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team integreert geavanceerde beveiligingsmaatregelen in elke laag van de applicatie, waardoor uw gegevens en gebruikersinformatie veilig zijn.
  • Keycloak Dienstverlening: Voor naadloze en veilige authenticatie- en autorisatieprocessen integreren we Keycloak in uw ontwikkelingsprojecten. Hiermee waarborgen we de veiligheid en toegangscontrole van uw applicatie.
  • Performance Dienstverlening: Wij begrijpen het belang van optimale prestaties. Onze performance-dienstverlening richt zich op het identificeren, optimaliseren en handhaven van de snelheid en efficiëntie van uw applicatie, waardoor uw gebruikers een vlotte ervaring hebben.

Bij the/experts geloven we in de kracht van Java Full Stack ontwikkeling om u te helpen excelleren in het digitale tijdperk. Ontdek hoe we uw project naar nieuwe hoogten kunnen brengen – uw visie, onze expertise.

Als u op zoek bent naar een partner die uw innovatieprojecten tot een succes maakt, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar!

Wij zijn expert in

01

Software Craftsmanship

02

Performance/Analytics

03

Architecture & Code Audits

04

Continuous Integration / Continuous Delivery

05

Keycloak Advisory Services

06

Quality assurance

07

Cloud Native software development