Spring naar content
Thought Leadership

whisky proeverij

Meet the Experts – de exclusieve whisky in de performance en audit branch

Er zijn developers en er zijn developers. Er zijn whisk(e)y’s en er zijn whisk(e)y’s. In de wereld waar the/experts zich in begeeft hebben wij een prominente rol om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en partners. Daar waar de standaard system integrators capaciteit leveren middels detachering, gaan wij net een stap verder. We zijn onderscheidend, uniek en leveren waarde. De vergelijking met whisky is daarom ook wel interessant en treffend. In de wereld van whisky zijn er ook diverse gradaties te vinden. Van de standaard whisky van de slijterij op de hoek tot aan aan die whisky die een veilinghuis, liefhebber of een hobbyist nog ergens heeft staan. Smaken, geur, kleur en prijzen. De wereld van whisky is een feest voor de smaakpapillen voor iedereen. Dan hebben we het nog niet eens over het investeren in whisky gehad, maar dat is niet van toepassing op deze avond.

Op dinsdag 7 juni heeft Michiel Wigman ons meegenomen in de wereld van (schotse) whisky’s die niet altijd toegankelijk (budgetair en beschikbaarheid) zijn voor iedereen. Naast het feit dat Michiel een prachtige ‘line-up’ van whisky’s had, zorgde hij ervoor dat we steeds verder mee werden genomen op reis in de wereld van whisky’s. De naam komt van het Schots-Gaelische uisge beatha, kortweg fuisce, dat “levenswater” betekent. the/experts heeft ook een eigenzinnige oorsprong en staat nu voor hoogwaardige code reviews, audits en applicatie development.

Om de beleving van de whisky nog een extra stimulans te geven werden er een aantal ingrediënten toegevoegd: een stukje zalm, vervolgens chocolade en ter afsluiting een oester. De combinatie van deze items in combinatie met de whisky zorgde voor een smaakexplosie in de mond.

Ter afsluiting van de avond zijn wij allen bij Wapen van Willemstad blijven overnachten en de volgende dag waren we vroeg uit de veren om met een rugzak vol kennis en wijsheid over whisky’s naar onze opdrachten te reizen. Het was een CODEX  over whisky.