Spring naar content
Trainingen

Koploper in kennis

Kennisontwikkeling heeft waarde als deze kennis ook overgedragen wordt.

the/experts deelt deze kennis bij meetups, op conferenties en in workshops en trainingen.

img

Wat we doen

Specifieke en generieke kennisoverdracht

the/experts trainers zijn mensen uit de praktijk. Een aantal trainingen en workshops zijn vanuit kennisbehoefte van onze relaties generiek opgesteld, op basis van specifieke onderwerpen. Ook passen wij de praktijkervaring en technologische ervaring toe in maatwerk oplossingen.

Het gaat hierbij altijd om het resultaat!

Maatwerk binnen de trainingen & workshops kan zijn in de vorm van verschillend instapniveau, inhoud en/of locatie. Dit allemaal in overleg met de trainer om tot een zo best passende training/workshop te komen voor jouw team!

img

Maatwerk

Het volgen van een “standaard” training levert ook standaard informatie en oplossingen. In de praktijk kom je nu eenmaal allerlei zaken tegen die zich niet in een standaardcursus laten vangen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om maatwerk workshops & trainingen aan te bieden, toegespitst op de informatiebehoefte van het moment.

Achtergronden van Lean & Agile, Agile Estimation & Planning, Refinement Sessions, Betere retrospectives, Inzicht in je werk: Agile Metrics, etc. etc. Maar ook technologische onderwerpen als: AngularJS, React, Firebase, RXJava, Java Design Patterns, Java 8 Kickstarter, Java Profiling, AWS Serverless, Keycloak, etc.