Spring naar content

Over the/experts

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

Onze focus op de nieuwste technologieën en methodieken zorgt voor een verhoogde productiviteit en rendement voor onze klanten.

Door voorop te lopen met kennis en ervaring leveren wij altijd de kwalitatieve software oplossingen van morgen, met een snelle en maximale waardeontwikkeling als resultaat.

image (1)

Al jaren dé IT-Boutique

the/experts kent een rijke geschiedenis en is vanuit codecentric ontstaan. De overtuiging om vanuit kennis, innovatie en expertise te ontwikkelen zorgt dat we ruim 13 jaar de flexibele IT-Boutique voor onze relaties en collega’s zijn. Zowel op consultancy basis als volledige uitbesteding van software ontwikkeling leveren wij altijd expertise en waarde als boutique.

Onze visie

Om technisch leider te blijven is het belangrijk samen continu beter te worden. Dat doen we door tijd vrij te maken voor persoonlijke groei en bedrijfsgroei, met innovatieve ontwikkelingen bezig te zijn, continuïteit te creëren en altijd maximale waarde te leveren.

Onze groei ambitie resulteert in het creëren van een kritische massa en (financiële) continuïteit door (projectmatig) samenwerken, high-end consultancy, trainingen en workshops en het ontwikkelen en implementeren van producten en solutions.