Spring naar content
Performance Services

Onze experts bieden nieuwe perspectieven

performanceservices

The things we do

Haal meer uit IT-systemen met integrale performance optimalisatie

In de razendsnel evoluerende digitale wereld worden organisaties geconfronteerd met een overvloed aan uitdagende vraagstukken op IT-gebied. Het behouden van een competitieve voorsprong en het voldoen aan de wensen van klanten, vereist niet alleen technologische innovatie, maar ook de uiterste prestatie van digitale systemen. De druk om applicaties snel en foutloos te laten werken, zonder downtime of vertraging, is nog nooit zo groot geweest.

Hier komen de performance services van the/experts om de hoek kijken. Deze diensten spelen een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking van IT-omgevingen. Ze helpen organisaties de performance van hun applicaties en systemen te optimaliseren, kwetsbaarheden te identificeren en toekomstbestendig te worden.

Door te investeren in performance services, kunnen organisaties niet alleen de gebruikerservaring verbeteren, maar ook kosten besparen door problemen proactief aan te pakken, voordat ze kritiek worden. Dit maakt performance services een onmisbare troef in de gereedschapskist van elke organisatie die streeft naar digitale excellentie in deze uitdagende IT-omgeving.

Onze performance dienst

Met bijna 15 jaar aan ervaring heeft  the/experts een bewezen methodiek ontwikkeld die organisaties dagelijks ondersteunt bij de eerder genoemde performance-uitdagingen. Onze aanpak wordt dagelijks toegepast binnen diverse sectoren, waaronder de vervoer- en logistieksector, de technologiebranche en de overheid.

Met de volgende uitdagingen worden veel bedrijven geconfronteerd:

  • Nieuwe releases die niet soepel in productie worden gebracht.
  • Het constant missen van KPI’s uit de Service Level Agreement.
  • Technische problemen in productie die veel tijd kosten om te worden opgelost.
  • Vertragingen in apps en websites die de klanttevredenheid verminderen.
  • Een recente cloudmigratie die niet de verwachte resultaten heeft opgeleverd.

Dergelijke problemen worden door veel organisaties in diverse sectoren ervaren. Er is echter een oplossing. 

Bij the/experts  begrijpen wij welke behoeften en uitdagingen organisaties hebben. Software development wordt gecombineerd met quality assurance om een unieke, klantgerichte dienstverlening te bieden. De focus ligt niet alleen op het oplossen van problemen, maar ook op het optimaliseren van de prestaties van applicaties, met als doel het maximaliseren van de ROI en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Wat kunt u van the/experts verwachten?

Onze benadering is geworteld in jarenlange ervaring in diverse, vaak complexe IT-omgevingen. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen en doelstellingen heeft, daarom hanteren we een heldere en op maat gemaakte aanpak.

Samen met onze gewaardeerde opdrachtgevers doorlopen we elk project stap voor stap, van de eerste probleemanalyse tot de uiteindelijke presentatie van het eindrapport. Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te ondersteunen en de prestaties naar grote hoogte te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe the/experts u kan helpen uw digitale doelen te bereiken.

Consulting

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

"*" geeft vereiste velden aan

Wij zijn expert in

01

Performance Quickscan

02

Performance Test Implementation

03

APM Center of Expertise

04

Observability Improvement

05

Performance Tuning