Spring naar content
Keycloak Services

Onze experts bieden nieuwe perspectieven

iam

The things we do

Ontgrendel Identity & Access Management met Keycloak

Bij the/experts komen innovatie en beveiliging samen op het gebied van identity & access management. Als iconisch softwareontwikkelingsbedrijf zijn we trots op onze toegewijde focus op Keycloak – de open-source identity & access management oplossing die organisaties voorziet van robuuste, schaalbare en veilige authenticatie.

Waarom Keycloak?
In een tijdperk waarin digitale interacties het hart van bedrijven vormen, is efficiënt identity management onbespreekbaar. Keycloak staat als een baken in het IAM-landschap en biedt een uitgebreid scala aan functies:

  • Single Sign-On (SSO): Verbeter de gebruikerservaring en beveiliging door naadloze toegang tot meerdere toepassingen te bieden met één set referenties.
  • Integratie van Sociale Identiteit: Maak moeiteloos verbinding met gebruikers door hen in staat te stellen in te loggen met hun bestaande sociale media-accounts.
  • Multi-Factor Authenticatie (MFA): Versterk beveiligingsmaatregelen met een extra laag bescherming, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen.
  • Gebruikersfederatie: Centraliseer gebruikersbeheer door integratie met bestaande identiteitsproviders, vereenvoudig beheer en verminder redundantie.
  • Naleving van Open Standaarden: Omarm interoperabiliteit met ondersteuning voor veelgebruikte standaarden zoals OAuth 2.0 en OpenID Connect.

Onze Keycloak dienst

the/experts is onderscheidend in haar Keycloak expertise. We begrijpen de complexiteit van identity mangagement en benutten de mogelijkheden van Keycloak om oplossingen op maat te leveren die aansluiten bij uw unieke zakelijke vereisten.

  • Aangepaste Implementaties: Wij geloven niet in one-size-fits-all. Ons team creëert op maat gemaakte Keycloak-implementaties die zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie.
  • Veiligheid voorop: Met de evoluerende bedreigingen op het gebied van cyberbeveiliging stellen we veiligheid voorop in elke regel code. De integriteit van uw gegevens is onze hoogste prioriteit.
  • Schaalbaarheid: Of u nu een start-up of een onderneming bent, onze Keycloak-oplossingen schalen met u mee en passen zich aan de groeiende eisen van uw bedrijf aan.
  • Doorlopende Ondersteuning: Onze toewijding eindigt niet met de implementatie. We bieden voortdurende ondersteuning, updates en optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw Keycloak-omgeving robuust blijft.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Keycloak uw digitale identiteitslandschap kan revolutionaliseren.

Consulting

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technische leiderschap in Software Craftsmanship.

"*" geeft vereiste velden aan