Spring naar content
Solutions

Onze experts bieden nieuwe perspectieven

img

The things we do

Innovatieve solutions

Continu inzicht in de gezondheid van software zorgt voor maximale waarde conversie. Met de juiste solutions als ondersteuning is preventie en snelle correctie te realiseren. the/experts maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde en gerenommeerde software oplossingen om totaaloplossingen te ondersteunen.

Onze partners

Instana biedt real-time monitoring en problemenoplossing voor microservices-architecturen, waardoor we onze klanten kunnen helpen hun complexe systemen te beheren.

Atlassian biedt een reeks van tools voor samenwerking en productiviteit, waarmee we onze klanten kunnen helpen hun teams efficiënter te laten samenwerken.

Steadybit biedt een platform voor automatisering van het software ontwikkelingsproces, waarmee we onze klanten kunnen helpen hun tijd en middelen efficiënter te gebruiken.

Octoperf is een performance test platform waarmee gebruikers de prestaties van hun (web-)applicaties en services kunnen meten en analyseren.

Onze solution partners zijn een integraal onderdeel van onze aanpak voor innovatie en helpen ons om de beste oplossingen te leveren aan onze klanten.

Als u geïnteresseerd bent in een van onze projecten of onze samenwerking met onze solution partners, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar!

Wij zijn expert in

01

Instana

02

Atlassian

03

Steadybit

04

OctoPerf