Spring naar content

OctoPerf

partnership met performancetest organisatie

the/experts heeft een partnership gesloten met OctoPerf, een samenwerking die zich inzet om Nederlandse bedrijven en organisaties te versterken bij het simplificeren van performance testen. De tool biedt een gedetailleerde rapportage en analyse, zodat bedrijven inzicht krijgen in hoe hun systemen presteren en waar ze verbeteringen kunnen aanbrengen.

Met een sterke focus op functionele techniek, innovatie en vakmanschap weet the/experts als geen ander hoe belangrijk het is om software snel en effectief te testen, want daarmee zijn zij beter in staat kwaliteit en waarde te leveren.

Door dit partnership kunnen klanten profiteren van de synergie tussen de geavanceerde performance testoplossingen van OctoPerf en de uitgebreide expertise van the/experts op het gebied van softwaretesten en kwaliteitsborging. Het resultaat is een unieke combinatie van krachtige tools en ervaren professionals die organisaties helpen om betrouwbare, hoogwaardige softwareoplossingen te leveren.

OctoPerf is een performance test tool die ervoor zorgt dat projecten de performance risico’s in een vroeg stadium hebben gedekt. De tool heeft een lage leercurve en kan gedistribueerd een performance test uitvoeren met gesimuleerde gebruikers van over de hele wereld. Daarnaast kan het ook on-premise binnen uw beveiligde netwerk draaien.

the/experts is een toonaangevend IT-specialist in software craftmanship dat o.a. gespecialiseerd is in softwareontwikkeling, testen en kwaliteitsborging.

Als u meer wilt weten over dit partnership, of als u wilt weten hoe the/experts en OctoPerf u kunnen helpen bij het verbeteren van de performance, neem dan contact op met Lucas Ririmasse.

Lucas

Onze expert Lucas vertelt je graag meer.