Spring naar content

WCC

nearshore verhoogt schaalbaarheid en flexibiliteit

Voor het verder uitbreiden van haar software-ontwikkelingsactiviteiten heeft WCC, ontwikkelaar en leverancier van zoek- en matchsoftware ELISE, gekozen voor de nearshoring-dienstverlening van the/experts.

Dankzij de samenwerking met the/experts specialist in Agile Software ontwikkeling, continuous delivery en digitalisatie, kan WCC verder opschalen in capaciteit, zonder in te boeten op kwaliteit. Hierdoor is WCC nog beter in staat haar groeiambitie te realiseren.

WCC en the/experts werken al een aantal jaren samen op het gebied van softwareontwikkeling. Om de groei van WCC optimaal te faciliteren, is het belangrijk dat de organisatie externe resources flexibel kan inzetten. Aanvulling met nearshoring zorgt ervoor dat er meer mankracht voorhanden is, terwijl kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Alle the/experts collegae in Europa hebben dezelfde kennis en vaardigheden, zodat ze gemakkelijk instromen in samengestelde teams.

the/experts: “In de afgelopen jaren hebben we een sterke relatie opgebouwd met WCC. WCC loopt voorop in haar markt. De organisatie leeft van en drijft op technologie en innovatie, een cultuur waarin the/experts zich herkent.

Twintig procent van onze tijd besteden wij aan innovatie.

Samen zijn we dan ook constant op zoek naar hoe het beter kan. De aanvulling met nearshoring is hier een mooi voorbeeld van en biedt WCC de mogelijkheid de volgende stap te zetten in haar groeistrategie.”

WCC: “Aangezien WCC en the/experts al jaren samenwerken, hebben deze experts  gevestigde kennis en expertise van de complexe IT-omgeving van WCC.

the/experts verbetert continu on-the-job het Nearshore Development proces bij WCC. De project overschrijdende aanpak van the/experts zorgt ervoor dat ook wij steeds leren, verbeteren en kunnen leveren.”

john

Onze expert John vertelt je graag meer.